Over Deurmataanhuis.nl

Iedere entree een warm welkom

Jouw huis of bedrijfspand begint bij de entree. Daar kom je binnen en heet je jouw gasten welkom. Je entree of hal is daarom een belangrijke plek. Een plek die moet aansluiten bij de sfeer in de rest van je woning of gebouw! Het aansluiten nemen wij heel letterlijk, daarom hebben wij ons gespecialiseerd in maatwerk deurmatten. En maatwerk is echt maatwerk! Wens je een mat van 63,5 x 210,4 cm, dan is dit mogelijk. Ga voor je mat op maat naar de deurmat op maat pagina en kies de mat die bij jou past!  

Een mooie en gebruiksvriendelijke deurmat helpt om in je entree de sfeer te creëren die je wilt. Daarnaast helpt de deurmat om deze ruimte schoon te houden. Met onze producten hebben wij voor iedere entree een oplossing. Ook voor die van jou! Moet je zelf nog hoekjes bijsnijden? Kies van voor een deurmat van de rol. Onze matten zijn (vanaf de achterzijde van de mat) eenvoudig bij te snijden met een scherp stanleymes. 

De juiste deurmat voor jouw entree

Geen entree is hetzelfde. Om te zorgen dat je bij ons precies die deurmat vindt die je zoekt, hebben we een uitgebreid assortiment schoonloopmatten, droogloopmatten, rubbermatten en kokosmatten. Wil je een mat op maat of een unieke deurmat met je eigen persoonlijke opdruk of logo? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op via de chat, via info@deurmataanhuis.nl of bel 038 303 16 29 voor meer informatie en de mogelijkheden.

Ons verhaal

Deurmataanhuis is opgericht door de tweelingbroers Gooswijn en Jan Steven Visscher en neef Gijsbert Visscher. Al van jongs af aan zijn de neven in hun woonplaats Genemuiden actief in de tapijtbranche. Genemuiden wordt ook wel de tapijtstad van Europa genoemd. Meer dan de helft van de Nederlandse wollen en nylon vloerbedekking wordt namelijk in Genemuiden geproduceerd. De schoonloopmatten, droogloopmatten en kokosmatten van Deurmataanhuis worden dan ook veelal in de 'eigen keuken' geproduceerd.

Een van onze grootste leveranciers is Hamat. Hamat is een grote internationale speler op het gebied van entreematen en is net als Deurmataanhuis gevestigd in Genemuiden. Wij kunnen dan ook te allen tijde bij Hamat binnenlopen om samen met onze vaste contactpersonen te sparren over productverbetering of innovaties. Hoe kort wil je de lijntjes hebben?

Wat drijft ons om te doen wat wij doen? Deze vraag stellen wij onszelf regelmatig. Het antwoord is net zo eenvoudig als vanzelfsprekend: wij willen in de online wereld jou bedienen op de wijze zoals je het vroeger in echte winkels gewend was. Persoonlijk contact, snelle service en eerlijk advies. Dit is wat wij maatwerk noemen!

Onze geschiedenis

2013 is een belangrijk jaar voor Deurmataanhuis: de online shop wordt opgezet. Deze shop heeft een breed aanbod aan standaardafmeting deurmatten, maar ook speelkleden en maatwerk deurmatten. De vraag naar de maatwerk producten neemt in de loop van de jaren steeds meer toe. 

Daarom wordt in 2015 besloten om een webshop te bouwen die beter past bij de vraag naar maatwerk. Via een offertesysteem kan de klant een aanvraag doen voor een deurmat op maat of met logo. Door persoonlijk contact met de klant, geven wij daarnaast advies op maat. Er blijkt echter ruimte voor verbetering. 

Dit heeft er in 2017 toe geleid dat het nieuwe Deurmataanhuis-concept wordt gelanceerd. De shop wordt compleet vernieuwd en (bijna) volledig ingericht op maatwerk matten. Door een compleet geautomatiseerde shop, in combinatie met een persoonlijke klantenservice, kunnen wij nog beter doen waar wij goed in zijn: maatwerk leveren.

In 2018 wordt Deurmataanhuis volledig overgenomen door Gooswijn en Jan Steven. Vanaf december dat jaar richten zij zich fulltime op de website. 

De gezichten achter Deurmataanhuis

Ben je benieuwd welke gezichten er achter Deurmataanhuis zitten? Wij stellen ons graag aan je voor. Als je contact met Deurmataanhuis opneemt, krijg je altijd met Gooswijn of Jan Steven te maken. Je hebt een vast contactpersoon, zodat je niet van het figuurlijke kastje naar de muur wordt gestuurd. Wel net zo duidelijk toch? En dit zijn wij:


          Jan Steven         Gooswijn 

Onze gegevens

Deurmataanhuis.nl
    038 303 16 29
    info@deurmataanhuis.nl

Bankrekeningnummer: NL42RABO0393885259
Btw-identificatienummer: NL859599425B01
KvK-nummer: 73607371